Här hittar ni ett urval av våra parkettgolv. Är det något ni saknar eller undrar över är ni alltid välkomna att höra av er till oss. 

SAGA Classic

SAGA Classic är traditionell 3-stavs parkett med anti replack och marknadens enklaste klicksystem. SAGA Classic har klicksystemet 5Gc, med en smart låslist som gör läggningen både enklare och snabbare – helt utan användning av specialverktyg. 5Gc låser inte brädorna förrän nästa rad är lagd – detta gör det lättare att avlägsna enstaka brädor utan att man behöver ta upp hela raden. Detta gör det även mycket enklare att lägga den sista raden.

SAGA Elegant

SAGA Elegant är vakra 1-stavs golv med tidsriktiga infärgningar och en lätt borstad yta. Detta är ett golv med smala 1-stavs plankor som ger golvet ett nättare utseende än andra i 1-stavs serien. 

SAGA Natural

SAGA Natural är äkta trävirke, bearbetad på ekträdets premisser för att bevara den stark och vacker länge. I denna serien finner du både naturliga och infärgade ytor. Några är oljade medan några är lackade, allt efter vilket intryck man vill skapa. Dessutom är golvbrädan bredare än vanligt, med sin bredd på 207 mm får golvet ett snyggt, massivt och klassiskt utseende

SAGA Premium

SAGA Premium har samma fina egenskaper som SAGA Exclusive, men kommer i 1,8 m längder. Serien är utvald från de mest populära infärgningarna och har en lätt bortstad mattklar yta. SAGA Premium kommer alltid vara ett bra val till ert hem. 

SAGA Herringbone

SAGA Herringbone är en unik och vacker parkett i fiskbensmönster. Fiskbensmönstret ger en klassisk och herrskaplig prägel på inredningen. Denna parkett passar lika bra i det klassiska som det moderna hemmet.

SAGA Exclusive

SAGA Exclusive består av breda 1-stavsplankor som ger rummet ett exklusivt utseende. Här får du stora delar av trädstammen i en bit, något som ger en äkta träkänsla och naturupplevelse. För att förstärka trägolvets tradition har varje enskild planka en v-fog på långsidorna. SAGA Exclusive har en silkeslen yta av mattlack som förstärker det naturliga intrycket samtidigt som det gör golvet nästan helt underhållsfritt.

SAGA Wideplank

Exklusiv och rustik eller exklusiv och elegant. SAGA Wideplank är något utöver det vanliga. De breda brädorna ger parketten ett massivt utseende och finns med både handskrapad och rustik yta till perfekt och elegant. Brädorna är 26 cm breda och skapar en genuin träkänsla. SAGA Wideplank passar dig som vill ha något helt unikt.

Tillbehör

Med rätt tillbehör till ditt nya SAGA parkettgolv blir finishen och intrycket förstärkt. SAGA Parkett har matchande lister till alla golv. Listerna döljer övergången till vägg och förhindrar skador på väggen. Med rätt underlag får du ett golv att glädjas åt i många år.